W2LIE.net: We scan so you don't have to!

Submit your quote!
http://www.w2lie.net/sales
Sponsored By:
http://www.breakingnewsnetwork.com   http://www.longislandfirephotos.com http://www.scannermaster.com/?Click=6262
  http://www.w2lie.net/sales

Main Menu
Monthly Donations

Please help support this site
Donations will be used to cover monthly web space
Thank You !!


Premium Membership
You are not a Premium Member

Why not sign up today and take advantage of premium benefits?
Benefits include:
  • shopping discounts
  • Web Controlled Radio
  • Immediate Access to Archived Audio
  • Ad Free Browsing

Please Click here for more info

Welcome Guest
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
[ ]
 Currently Online (48)
There are 11701 members
Newest member: NatetheRobot

 Last Visitors
 Members on Today: 13


 



Forums
W2LIE.net | Monitor Long Island, Inc. :: Forums :: Scanner Radio :: Long Island - Nassau
Moderators: w2lie, Chieftaz, BobLandau, quint14, LI_Scan_Guy, cwerner
Go to page   <<      

Nassau County 700MHz Trunk System (Official Rumor Thread)

<< Previous thread | Next thread >>

Posted: Sun Aug 11 2019, 05:11pm

Posted by: GTR8000Posts: 94
Joined: Fri Nov 25 2016, 07:07am

Darkstar350 wrote ...

I would but for some reason lately Radioreference seems to be having alot of glitches for me
Also something happens where if i am browsing RR for a while my whole screen goes blank for a second then returns with a message saying something like "the display driver has crashed and recovered" ...


What operating system and browser are you running? Could be an outdated display driver causing some issues. A lot of browsers like Firefox and Chrome use hardware acceleration by default, which taps into the video card's CPU. That has been known to cause issues, so you might want to try disabling hardware acceleration in your browser.
Back to top
Posted: Sun Aug 11 2019, 05:22pm
Posted by: Darkstar350Posts: 642
Location: Central Nassau
Joined: Mon Aug 18 2014, 10:57pm

Yes i am using Firefox i was actually wondering if other firefox users were having a similar issue
Seems to have started happening since the new RR design or whatever

Back to top
Posted: Sun Aug 11 2019, 06:10pm

Posted by: GTR8000Posts: 94
Joined: Fri Nov 25 2016, 07:07am

So far only the forums have been updated on RR, not the main site, so there shouldn't be any ill effects with browsing the database or submitting.

Go into Firefox's settings, then scroll down to the Performance section. Un-check Use recommended performance settings, then un-check Use hardware acceleration when available. See if that helps.
Back to top
W2LIE.net Scanner Programming
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System






Link to w2lie.net
Click the sample image below for Link Codes




Advertisers

http://www.w2lie.net/apps/content/content.php?content.26

http://www.longislandfirephotos.com

http://www.copshopny.com

 

 

http://www.ehamstore.com

http://secure.hostgator.com/~affiliat/cgi-bin/affiliates/clickthru.cgi?id=plichten

http://www.monitorlongisland.com/advertise

http://www.monitorlongisland.com/advertise

http://www.monitorlongisland.com/advertise

All original content is copyright 2005-2019, Monitor Long Island, Inc. All rights reserved.
The original content herein may not be used with out the express written consent of Monitor Long Island, Inc.

Live feeds may not be abused in any manner. Please read the Live Feed Terms of Service: [link]
e107 Disclaimer can be found here: [link]