W2LIE.net: For Scanning... The Place You Ought To Be!

Submit your quote!
http://www.w2lie.net/sales
Sponsored By:
http://www.breakingnewsnetwork.com   http://www.longislandfirephotos.com http://www.scannermaster.com/?Click=6262
  http://www.w2lie.net/sales

Main Menu
Monthly Donations

Please help support this site
Donations will be used to cover monthly web space
Thank You !!


Premium Membership
You are not a Premium Member

Why not sign up today and take advantage of premium benefits?
Benefits include:
  • shopping discounts
  • Web Controlled Radio
  • Immediate Access to Archived Audio
  • Ad Free Browsing

Please Click here for more info

Welcome Guest
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
[ ]
 Currently Online (14)
There are 11844 members
Newest member: racatalano

 Last Visitors
 Members on Today: 9


 



Forums
W2LIE.net | Monitor Long Island, Inc. :: Forums :: Scanner Radio :: Long Island - Suffolk
Moderators: w2lie, Chieftaz, BobLandau, quint14, LI_Scan_Guy, cwerner

Suffolk P25 on APX 8000

<< Previous thread | Next thread >>



Print View Posted: Wed Sep 09 2020, 04:20am

Posted by: Rkane95Posts: 6
User Buff Group ID
Location: North Massapequa
Joined: Tue Jan 29 2019, 06:13am

What’s up everyone? I have been messing around lately with non-affiliate scanning on my Motorola APX 8000. After successfully setting up Nassau’s system, I moved on to Suffolk’s but I’m definitely not configuring the trunk right. At this time, the radio responds to different talk groups traffic and displays the correct channels I want to listen to but does not output any audio. Any ideas why this could be? The Smartzone II system works with no problems but every setting I try to adjust doesn’t change the issue I’m having. Thanks guys and stay safe with everything going on in the world!




Back to top

Posted: Fri Oct 30 2020, 07:25pm
Posted by: mikey224Posts: 104
Joined: Sat Jun 26 2010, 05:56pm

Have you had any luck?

[ Edited Wed Nov 04 2020, 09:49pm ]
Back to top
Posted: Tue Dec 08 2020, 03:42am
Posted by: BFD319Posts: 70
Old Display Name: BFD319
Location: BETHPAGE
Joined: Fri Nov 18 2005, 02:42am

any luck getting it to work? I have same issue, APX8000 radio in scan stops at the talkgroup but no audio. having same issue with MTAPD
Back to top
Posted: Tue Dec 08 2020, 09:06am

Posted by: GTR8000Posts: 166
Joined: Fri Nov 25 2016, 07:07am

Classic symptoms of not having the ASTRO 25 Channel ID table setup correctly for the system.
Back to top
W2LIE.net Scanner Programming
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System






Link to w2lie.net
Click the sample image below for Link Codes




Advertisers

http://www.w2lie.net/apps/content/content.php?content.26

http://www.longislandfirephotos.com

http://www.copshopny.com

 

 

http://www.ehamstore.com

http://secure.hostgator.com/~affiliat/cgi-bin/affiliates/clickthru.cgi?id=plichten

http://www.monitorlongisland.com/advertise

http://www.monitorlongisland.com/advertise

http://www.monitorlongisland.com/advertise

All original content is copyright 2005-2019, Monitor Long Island, Inc. All rights reserved.
The original content herein may not be used with out the express written consent of Monitor Long Island, Inc.

Live feeds may not be abused in any manner. Please read the Live Feed Terms of Service: [link]
e107 Disclaimer can be found here: [link]